| Pärandi triloogia | |
|
|
Autor | Teade |
---|
aare94 Admin
Postituste arv : 377 Age : 30 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 18/03/2008
| Pealkiri: Pärandi triloogia Kolm 26 Märts - 15:26 | |
| Eragon, Vanem ja Brisingr(Viimast pole veel tõlgitud) Kas keegi on lugenud? | |
|
| |
Evanna
Postituste arv : 278 Age : 29 Asukoht : Arvuti taga tooli peal. Registration date : 26/03/2008
| Pealkiri: Re: Pärandi triloogia Nelj 27 Märts - 15:08 | |
| Jah, ma olen Ja mulle väga meeldis ka. Ootan Brisingrit, kuigi selleks läheb veel kaua aega | |
|
| |
Gerda
Postituste arv : 41 Age : 32 Registration date : 27/03/2008
| Pealkiri: Re: Pärandi triloogia Nelj 27 Märts - 20:57 | |
| Viimane pole veel väljagi tulnud ju. Ammugi veel tõlgitud. Augustis peaks ilmuma. Saan endale inglise keelse sünnaks. ^^ Jeiz. Aga jah. Esimene osa oli kuidagi...vaeselt kirjutatud. Teisega võrreldes suht...halb, ütleksin mina. Aga noh, teist kirjutades oli ta arenenud ja suutis paremini kirjutada. | |
|
| |
aare94 Admin
Postituste arv : 377 Age : 30 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 18/03/2008
| Pealkiri: Re: Pärandi triloogia Reede 28 Märts - 21:30 | |
| Sa oskad siis inglisekeelse korralikult läbi lugeda? | |
|
| |
Gerda
Postituste arv : 41 Age : 32 Registration date : 27/03/2008
| Pealkiri: Re: Pärandi triloogia Laup 29 Märts - 13:52 | |
| Nojah, kui ma juba HP seitsmenda inglise keeles läbi lugesin ja sellega probleeme ei tekkinud. | |
|
| |
Evanna
Postituste arv : 278 Age : 29 Asukoht : Arvuti taga tooli peal. Registration date : 26/03/2008
| Pealkiri: Re: Pärandi triloogia Reede 4 Apr - 17:44 | |
| Ma ka lugesin seitsmenda läbi inglise keeles. Ja ma usun, et ma ei viitsi eestikeelset oodata, niikuinii läheb tõlkimisega kole palju aega jälle Ma usun, et loen ka inglisekeelset. | |
|
| |
Daenerys
Postituste arv : 122 Age : 32 Registration date : 23/07/2008
| Pealkiri: Re: Pärandi triloogia Kolm 23 Juul - 11:40 | |
| Mul on Hp kõik osad inglisekeelsed. Suht raske on midagi seletada HP kohta, kui eesti keelsed väljendid meelde ei tule ja tavaliselt keegi ei saa aru, kui inglise keeles seda ütled :/ Nii et suht jama selles suhtes, aga minu meelest läheb tõlkes suht palju kaduma. Eragon ja Vanem on niiiiiii head raamatud. Mul on mõlemad olemas. Jällegist inglise keeles. Lihtsalt armusin ära xD Ei jõua kolmandat ja neljandat osa ära oodata. Arya võiks kolmanda lohe saada. Ma lugesin kuskilt, et 20. septembril tuleb välja Brisingr :/ Mida varem, seda parem. Kaua ikka viitsib oodata !? | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: Pärandi triloogia Reede 3 Okt - 13:01 | |
| Nüüd on välja tulnud(mitte veel Eestis). Tuleb veel oodata. | |
|
| |
Saphira
Postituste arv : 4 Registration date : 11/09/2009
| Pealkiri: Re: Pärandi triloogia Reede 11 Sept - 14:32 | |
| Kõik 3 raamatud ♥(Y) I Love It võiks ka neljas juba eesti keeles tulla | |
|
| |
Lee-Sammy Kate
Postituste arv : 8 Registration date : 03/03/2013