| Rollimängu registreerimine | |
|
+11SiriusBlack Daenerys -Merilyn Hiluska. mannu1000 sannu14 Mutsu Evanna Gerda Enawen aare94 15 posters |
|
Autor | Teade |
---|
aare94 Admin
Postituste arv : 377 Age : 30 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 18/03/2008
| Pealkiri: Rollimängu registreerimine Teis 25 Märts - 20:30 | |
| See on HP maailmas rollimäng oma väljamõeldud tegelastega. Mina alustan oma tegelasega siis. tehke oma tegelane ka sedasi.
Nimi: Jack Snitch
Maja: Gryffindor
Välimus:Ta on pruunide silmadega Tal on lühikesed pruunikas-heledad üsna lühikesed juuksed.Ta on küllalt pikk. Ta on puhtavereline.
Iseloom: Jack on tore ja helde poiss. Ta on ka hästi sõbralik, kuid vahel kipub uudishimulikuks minema.
Vanus: Jack on 16 aastat vana ja käib Sigatüükas kuuendas klassis.
Pere: Isa töötab ministeeriumis Aurorite ameti juhatajana ja ema on kodune. Tal on veel 2 õde. Ta isa nimi on James, ema nimi on Jane ja õdede nimed on Mary ja Janette(Mary käib Sigatüüka 7. klassis, aga Janette on Jackist noorem ja käib 4. klassis.). Neil on öökull ja kass. Öökull Liberty on Snitchide peres olnud kaua, aga selle eest on kass Tarzan vägagi noor. Snitchidel on tore maja. See on hubane ja mõnus. Pere hoolib üksteisest väga.
Umbes nii siis.
Viimati muutis seda aare94 (Nelj 29 Mai - 21:24). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Enawen
Postituste arv : 253 Age : 28 Asukoht : Voodis Registration date : 28/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 28 Märts - 15:17 | |
| Nimi : Liv Magnus Välimus : Livil on pruunikad natuke lokkis juuksed. Tal on rohelised silmad ja ta on tavalist kasvu. Tal on väike suu ja ta nägu on tavaliselt ükskõikse ilmega (noh kui keegi aru saab ) Iseloom : Liv ei kannata naeru ja naeratusi, ta on peamiselt üksildane, kuid õpib hästi ja on päris tark. Tal pole eriti palju sõpru, kuid oma sõpradega on ta tavaliselt viisakas ja lahke. Tale meeldib tekkitada inimestes viha, ja olla üldiselt vastik. (Küsimus on ka, kuidas temaga sõbraks saada ? xD) Pere : Ta ema on Dumustrangi õpetaja. Tal on blondiks värvitud juuksed ja sinised silmad. Ta on nõid. Tema isa on ära jooksnud kui Liv sündis, keegi peale ta ema ei tea milline ta on, ja ta peidab oma tütrele et isa jooksis ära. Temast hoolitseb vananaine kes on päris kuri. Livil pole vendi ega õdesid. Liv on Sigatüükas olnud juba 4 aastat ja ta vihkab kõik oma klassi tüdrukuid. Ta on Slytherenis.
Viimati muutis seda Enawen (Reede 28 Märts - 20:45). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Gerda
Postituste arv : 41 Age : 32 Registration date : 27/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 28 Märts - 16:14 | |
| Nimi: Clara Maribel Hunt
Vanus: 13
Klass: Kolmas
Maja: Slytherin
Välimus: Õlgadeni öö karva juuksed. Teatud valguse käes hakkavad need sinakalt särama. Sellest sinisest värvist on tal ka mõned hüüdnimed tekkinud. Tavaliselt hoiab ta juukseid lahti, lihtsalt oimukoha juures, mõlemal pool pead on kaks salku punupatsi seotud, et vältida juuste silme ette vajumist. Silmad on tal üllatavalt heledad, tumedate juustega kontrastiks. Nimelt hele-hallid. Justkui õrnad vihmapilved, mille tuul on soojal suvepäeval taevasse saatnud. Tal on üsna esileulatuvad põsesarnad, kõrged ja kitsad kulmud, üsna pikergune lõug ning naeratades tekivad tal põselohud. Kaelas kannab ta lihtsat puhtast hõbedast valmistatud ketti, mille otsas ripub väike sisalik. Nimelt on sisalik tema perekonna vapil. Ta on keskmist kasvu, ei ole liiga lühike. Kuigi enda meelest on ta teistest mitu korda lühem ning see ajab tüdrukut kohutavalt närvi.
Iseloom: Ta on üsna ülbe ning endast noorematest eriti ei hooli. Hoolimata oma õpihimust ei viitsi ta tunnis kaasa teha, vaid loeb parem raamatukogus erinevaid õpikuid ning harjutab iseeseisvalt. Talle meeldib kohutavalt hõbedane värv ning tema kohvrist võib leida nii mõningaid hõbedasi riideesemeid. Ta ei ole eriti suhtlemisaldis, kuid kui viimaks saab kellegiga tuttavaks, siis käitub nendega palju soojemalt ning usaldavamalt.
Perekond: Ema on tal surnud ning ta isa ja vanem vend kasvatasid teda. Ta vend lõpetas Durmstrangi ning töötab praegu Võlukunsti Ministeeriumis mingil mitte eriti tähtsal ametikohal. Isa on tal samuti Ministeeriumis tööl, Võluspordi osakonnas. Kuna ta isa töötab Võluspordi osakonnas ning ta vend teeb ka mingil määral sporti on Clara vaimustuses lendluudpallist. Mitte et sa selles eriti hea oleks, kuid ta leiab, et harjutamine teeb meistriks. Isa nimeks on tal Aver ja venna nimeks Brennan. Kuna ta isa eesnimi hakkab A-tähega, venna oma B-tähega, tema enda oma C-tähega, tahab ta kunagi, kui ta endale pere loob ja lapse saab panna mingi nimi, mis hakkab D-tähega.
Võlukepp: Tamm, ükssarviku sabakarv, 10 tolli | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 28 Märts - 18:03 | |
| Hmmm... See slythereni värk, ma pole kindel et saab ise valida. | |
|
| |
Gerda
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 28 Märts - 18:17 | |
| Noh, ma loodan et saab. Sest ma ei kavatsegi kusagil Griffindoris kopitada. >_> | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 28 Märts - 18:29 | |
| Ma ka sooviks pigem Slythereni... | |
|
| |
Gerda
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 28 Märts - 18:39 | |
| Peale Slytherini sallin ma ainult Ravenclaw'd. Griffindori ma absoluutselt jälestan ja Hufflepuffi ka. xD | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 28 Märts - 19:03 | |
| Ma ka, mule teised ei meeldi eriti, ainult Slytheren ja Rawenclaw. | |
|
| |
Evanna
Postituste arv : 278 Age : 29 Asukoht : Arvuti taga tooli peal. Registration date : 26/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 28 Märts - 20:02 | |
| Mulle meeldib Gryffindor kõige rohkem xD Aga meeldib veel Ravenclaw ka väga. Just Slytherini ma ei salli xD | |
|
| |
aare94 Admin
Postituste arv : 377 Age : 30 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 18/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 28 Märts - 20:33 | |
| Olgu, ise saab siis maja valida. | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 28 Märts - 20:44 | |
| Okei, ma lisan siis tegeasele ka Slytheren. | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 28 Märts - 22:09 | |
| Tore. Ma lisan siis Gryffindor. | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 29 Märts - 7:33 | |
| Võiks teha mittu tegelast tegelt... Näiteks iga üks teeb kaks tegelast, soovitavalt mitte samas maja. | |
|
| |
Mutsu
Postituste arv : 206 Age : 28 Asukoht : Toilet Registration date : 29/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 29 Märts - 8:44 | |
| Nimi:Kelly River
Vanus:12
Sünnikuupäev:13.06.96 Vanus:12(kui kuupäev klapib)
Maja ja klass:2.klass maja:Slytherin
Välimus:Kellyl on väga kenad peaaegu pihani ulatuvad punased juuksed.Tal on pruunid silmad ja kui talle silma sisse vaatad on ta nagu kuskil kaugemal.Ta on küllaltki pikk.Talle meeldib kanda punast ja sinist.Tal on suhtelised kitsad kulmud ja väika armas nina.Huuled on tal tavalised ja kenad.
Perekond:Kellyl on kaks õde:Sindy ja Sally.Neid võiks kaksikuteks pidada aga Sindy on aasta võrra Sallyst vanem.Ema nimi on Kate ja Kelly isa on Carlos.
Iseloom:Kelly on lahke ja sõbralik kuid sügaval sisimas on ta ülbe kuid ta suudab seda taltsutada.Vahel väga harva hakkab ta karjuma või viha purskub temast välja.Kelly just seda kardabki.Ta tahab et tal oleks palju sõpru ja temaga käitutakse lahkelt.Kui keegi temaga üksmeelel ei ole siis ta vabandab ja kõnnib eemale või teeb muud asja aga enamasti suudab ta igas asjas lahenduse leida. | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 29 Märts - 9:12 | |
| | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 29 Märts - 12:04 | |
| Ainult Jack on Grifindooooooriiiis ! . | |
|
| |
Mutsu
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 29 Märts - 12:12 | |
| | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 29 Märts - 12:16 | |
| | |
|
| |
Mutsu
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 29 Märts - 14:49 | |
| Ma olen väga sõbralik aga Slytherinis | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 29 Märts - 17:18 | |
| Tavaline ju, miks mitte... | |
|
| |
Mutsu
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 29 Märts - 19:38 | |
| Nojah aga sügaval sisimas olen üks väike põrguline | |
|
| |
sannu14
Postituste arv : 8 Age : 31 Asukoht : tallinn Registration date : 30/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 30 Märts - 21:39 | |
| Nimi:kimberly nugget
Vanus:14
Sünnikuupäev:08.06.1993
Maja ja klass:griffinor ja klass on 2 või 3-mas
Välimus:õlgadeni ulatuvad juuksed(pruuni värvi),heledad silmad,ta on pikka kasvu.
Perekond:ta ema nimi on meryl ja isa nimi daniel.tal on õde ja vend.õe nimi on alice ja poja nimi on jason
Iseloom:ta on vahest plahvatava isloomuga aga muidu on ta väga tore ja rõõmus ning seltskondlik.
patronus(kui on):saarmas | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 30 Märts - 21:45 | |
| Väga hea, varsti peaks vist pihta hakkama. | |
|
| |
sannu14
Postituste arv : 8 Age : 31 Asukoht : tallinn Registration date : 30/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 30 Märts - 21:47 | |
| minul yks kirjaviga *griffindor | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Esm 31 Märts - 13:28 | |
| Pole hullu, aga suured algustähed võiksid olla. | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Teis 1 Apr - 14:16 | |
| Ja please, mitte y vaid ü. Ma ei kannata y-si. xD PLease please please, ma lihtsalt ei suuda vaadata, saa minust aru ! | |
|
| |
Mutsu
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Teis 1 Apr - 18:19 | |
| Mind nii häirivad need väiksed algustähed.Õigekirja pole õppinud ve? | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Teis 1 Apr - 20:32 | |
| Jah xD. See ka, aga need y ü asemel häirivad ka ! | |
|
| |
Gerda
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Kolm 2 Apr - 14:30 | |
| - Mutsu kirjutas:
- Mind nii häirivad need väiksed algustähed.Õigekirja pole õppinud ve?
Sama küsimus sulle. Kui sa teaksid kõike õigekirjast, siis sa teaksid, et lause lõppu 've' lisades rikuksid sa mitmeid reegleid. Pealegi peale punkti käib tühik (nagu meie eesti keele õpetaja meile koguaeg ütleb.) [Ma kirjutasin seda ainult sellepärast, et naljakas oli vaadata kuidas keegi, kes küsitleb teise õigekirjaoskust ise ka vigu teeb] | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Kolm 2 Apr - 16:18 | |
| Ma ka ei saa aru miks seda ütlesid aga noh ^^. | |
|
| |
Mutsu
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Kolm 2 Apr - 17:23 | |
| Mina pole küll seda õppinud aga minuarust tegi ta palju suuremaid kirjavigu kui mina.
Viimati muutis seda Mutsu (Reede 4 Apr - 15:28). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Nelj 3 Apr - 17:24 | |
| Aga pärast, mitte enne ! xD Ma tegin alati viga enne, ja kogu aeg arvutis olin : "Kas käib enne või pärast see tühik ?" | |
|
| |
Evanna
Postituste arv : 278 Age : 29 Asukoht : Arvuti taga tooli peal. Registration date : 26/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 4 Apr - 17:20 | |
| Pärast. Muide: - Enawen kirjutas:
- "Kas käib enne või pärast see tühik ?"
Pärast, aga küsimärkidel ja hüüumärkidel (vähemalt eesti keeles) käib tühik ainult taga, mitte ees. Lihtsalt ütlesin, kuna te niikuinii siin norite kirjavigade kallal | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 5 Apr - 7:14 | |
| Mina õppisin et on taga JA ees. Ja pealegi, nii on ilusam . | |
|
| |
Mutsu
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 5 Apr - 10:42 | |
| Ma ei saa enam mitte midagi aru | |