| Rollimängu registreerimine | |
|
+11SiriusBlack Daenerys -Merilyn Hiluska. mannu1000 sannu14 Mutsu Evanna Gerda Enawen aare94 15 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Evanna
Postituste arv : 278 Age : 29 Asukoht : Arvuti taga tooli peal. Registration date : 26/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 5 Apr - 15:58 | |
| Minumeelest on just vastupidi ilusam. Aga eesti keeles käib nii. Sa vist õppisid Prantsusmaal seda? Igatahes, muide meie prantsuse keele õpikus on samamoodi, seega mulle tundub, et prantsuse keeles ongi nii Aga eesti keeles on neid vaid üks. | |
|
| |
Enawen
Postituste arv : 253 Age : 28 Asukoht : Voodis Registration date : 28/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 6 Apr - 9:14 | |
| Kahtlane siis... Aga meie küll õppisime et on ! ja ? ees ja taga. Ma siis hakkan tegema nagu kõik siis. Aga see on nii kole! | |
|
| |
Evanna
Postituste arv : 278 Age : 29 Asukoht : Arvuti taga tooli peal. Registration date : 26/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 6 Apr - 12:32 | |
| Ma ei tea, minupoolest tee kuidas sulle meeldib. Minumeelest on teistpidi ilus Aga ma lihtsalt ütlesin, kuna te niikuinii norisite siin kirjavigu | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 6 Apr - 17:02 | |
| Okei, aga ma tahan ikka õigesti kirjutada. Aga võttab kole aega et see pähe mahuks. | |
|
| |
Evanna
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Esm 7 Apr - 20:55 | |
| Ega erilist vahet pole ju. Äkki pöörduks teema juurde tagasi... | |
|
| |
Mutsu
Postituste arv : 206 Age : 28 Asukoht : Toilet Registration date : 29/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Kolm 9 Apr - 18:04 | |
| | |
|
| |
sannu14
Postituste arv : 8 Age : 31 Asukoht : tallinn Registration date : 30/03/2008
| |
| |
Mutsu
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 12 Apr - 9:53 | |
| Mis edasi saab | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Laup 12 Apr - 13:11 | |
| Nooh, kui keegi ei registreeri, siis peame ootama. Me ei saa ju kolme inimesega mängida. | |
|
| |
Mutsu
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 13 Apr - 8:42 | |
| | |
|
| |
Evanna
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 13 Apr - 11:52 | |
| Ma ei hakka registreerima. Ma juba ühes sellises rollikas olen ju | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 20 Apr - 9:51 | |
| Jah, aga noh, kui aare ei tee reklaami, siis ei saagi seda eriti mängida. | |
|
| |
Mutsu
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 20 Apr - 14:16 | |
| | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 20 Apr - 15:02 | |
| Noh ma ütlesin, et kui aare ei tee reklaami, siis siia foorumisse ei tule keegi, ja siis mitte keegi ei registreeri siia. | |
|
| |
Mutsu
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Esm 28 Apr - 15:04 | |
| Ahah. Me võiksime juba vaikselt alustada. | |
|
| |
aare94 Admin
Postituste arv : 377 Age : 30 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 18/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Esm 28 Apr - 19:51 | |
| Ma teen reklaami, kuid keegi ei tule | |
|
| |
Evanna
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Teis 29 Apr - 14:28 | |
| | |
|
| |
Mutsu
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Kolm 30 Apr - 16:04 | |
| Jah. Ma reklaamisin mängukas kuid keegi ei tulnud | |
|
| |
mannu1000
Postituste arv : 267 Age : 28 Asukoht : Tartu (: Registration date : 12/04/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Teis 13 Mai - 20:53 | |
| No ma registreerun siis ka Nimi: Carmen Vanus: 14 Maja: Gryffindor Välimus: Carmenil on pikad tumepruunid juuksed. Tavaliselt kannab ta neid punupatsis. Tüdruku silmad on samuti tumedad, juustega sama tooni. Carmen on oma ea kohta päris pikk tüdruk. Kõige meelsamini kannab ta sinist, roosat või punast. Iseloom: Carmen on enamasti heasüdamlik ja lahke tüdruk, aga kui ta korra vihastub, siis tasuks ikka natukeseks ajaks eemale hoida Ta õpib päris hästi ning ta hinded on täitsa head. (Ta ei ole tuupar!) Tal on ka täitsa palju sõpru. Perekond: Carmeni ema on ravitseja ning tema isa töötab Võlukunsti ministeeriumis, Maagiliste Olendite Hooldamise osakonnas. Tüdrukul on kaks vanemat venda, (mõlemad on 16 aastat vanad) kes õpivad Rawenclavis ja üks õde, kes sai just 11 aastat vanaks ning tuleb järgmisel aastal kooli.
Viimati muutis seda mannu1000 (Reede 15 Aug - 17:42). Kokku muudetud 4 korda | |
|
| |
Hiluska.
Postituste arv : 15 Registration date : 14/05/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Kolm 14 Mai - 16:26 | |
| Liitun ka.
Nimi: Delaney Chess
Vanus: 13
Maja: Gryffindor
Iseloom: Julge, sõbralik, aktiivne, lahke, vahest ka natuke ülbe.
Välimus: Delaneyl on pikad blondid juuksed ja sinised silmad. Ta on päris pikk ja peenike tüdruk.
Pere: Delaney isa Richie töötab Võlukunsti Ministeeriumis ja ema Diana peab Diagoni põiktänaval oma kohvikut. Delaney vend Tyson käib Sigatüükas viiendas klassis ja on ka Gryffindoris. | |
|
| |
aare94 Admin
Postituste arv : 377 Age : 30 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 18/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Kolm 14 Mai - 22:04 | |
| Nüüd saab vist varsti pihta hakata. | |
|
| |
Hiluska.
Postituste arv : 15 Registration date : 14/05/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Teis 27 Mai - 12:10 | |
| millal see siis pihta hakkab? | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Kolm 28 Mai - 12:19 | |
| | |
|
| |
-Merilyn
Postituste arv : 457 Age : 32 Asukoht : Kusagil seal, kus sind ei ole. Registration date : 28/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Nelj 29 Mai - 21:09 | |
| Ma liitun kaa. Nimi: Merilyn Vanus: 16 Sünnikuupäev: 30.04.1992 Välimus: Prillid, brünett, lõtv. Iseloom: Suht tuim. Ma olen närvihaige, sest Hogwartsis lähevad elektroonilised asjad rikki ja ma ei suuda muusikata elada. Võlurite muusika mulle ei istu. Tahaks MP3-e kaasa võtta. Lemmik tegevus on magamine. Kodused tööd teen vaevu ära, sest mulle ei meeldi tähtaja peale töödata. Solvangud lendavad läbi aju, jälgegi jätmata. Üldiselt ebaõiglust ei kannata ja õpetajad sõiman läbi. Perekond: Ristiisa, koer, kass, öökull. Elame mugukodus. Mulle meeldib. Saan muusikat. Klass: 6 Maja: Ravenclaw. Mis ma nüüd teen? | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Nelj 29 Mai - 21:22 | |
| Nüüd ootad, kuni mäng algab. Ma arvan, et me alustame. Ma muudan veel oma klassi ära ja siis hakkame. | |
|
| |
-Merilyn
Postituste arv : 457 Age : 32 Asukoht : Kusagil seal, kus sind ei ole. Registration date : 28/03/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Nelj 29 Mai - 21:26 | |
| | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Nelj 29 Mai - 21:27 | |
| | |
|
| |
Daenerys
Postituste arv : 122 Age : 32 Registration date : 23/07/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Kolm 23 Juul - 11:15 | |
| Nimi: Daenerys, lühidalt Dany. Vanus: 16 Klass: 6 Maja: Ravenclaw. Välimus: Pikk, blond, sinised silmad. Iseloom: Party, party, party. Meeldib lugeda, seltsiv, algul veidi tagasihoidlik, ei salli ülbitsemist, kui vihastab, siis virutab. Pere: Ei ole eriti sõbralikud suhted perega. Ema ja õde muidu. Elavad Las Vegases. Vaheaegadel on koolis, suvevaheajal rändab mööda maailmat ringi. | |
|
| |
SiriusBlack
Postituste arv : 119 Registration date : 01/10/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Kolm 1 Okt - 18:36 | |
| Nimi: Janette Gruberg Vanus : 14 Klass: 4 Maja: Gryffindor Sündinud: 27 aprill 1994 Välimus: Nabani blondid juuksed, sinised silmad, keskmist kasvu. Iseloom: Kergesti ärrituv, äkilise loomuga, kuid sõbralik ja tore. Pere: Ema nimi on Elisabeth, kodune, Isa nimi on Gregor, töötab ministeeriumis , õde Kathy , vanus 13.[i][u] Liitun kaa | |
|
| |
mannu1000
Postituste arv : 267 Age : 28 Asukoht : Tartu (: Registration date : 12/04/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Kolm 1 Okt - 19:19 | |
| Ok | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Esm 27 Okt - 18:32 | |
| Nimi: Angela Tromh. Maja: Gryffindor
Välimus:Pikad mustad juuksed, tukk ees. Normaalse pikkusega, peenike, sinised silmad.
Iseloom: Tark, meeldib õppida, julge ja natuke ülbe.
Vanus: 14.
Pere: Ta on pärit võluri perest. Ta elab enda ema, isa ja noorema õega, kes käib sigatüüka 1 klassis. Tema nimi on Lily. Ema nimi on Andrea ja isa nimi on Harry. Harry Potter on ta ema poolne sugulane. |
|
| |
Kaisaa
Postituste arv : 31 Age : 30 Asukoht : FI Registration date : 28/10/2008
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Teis 28 Okt - 16:55 | |
| No ma teeks siis ka kaasa. nimi: Alyssa Kathleen Rouz. hüüdnimi: Aly, Kath. sünnipäev: 9. juuli. vanus: 13. maja: Slytherin. välimus: Pruunid juuksed ja silmad. Keskmist kasvu. iseloom: Sõpradega sõbralik ja abivalmis. Vaenlaste vastu veidi ülbe. Üldiselt on tore tüdruk, kui teda hästi tundma õpite. | |
|
| |
Malfoy
Postituste arv : 5 Age : 30 Asukoht : Kodu Registration date : 19/02/2009
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 22 Veeb - 20:11 | |
| Nimi : Eva Maria Lambourne
Vanus: 14
Välimus: Süsimustad, väga pikad juuksed ja täiesti sirged.Erksinised silmad, pikka kasvu ja sale. Üldiselt väga ilus.
Maja: Slytherin
Iseloom: Vahest ülbe, kuid vahest normaalne.Saab enamjaolt kõigiga läbi.
Perekond: Puhtavereline nõid ema: Alice Rose Lambourne Puhtavereline võlur isa: Albert Christopher Lambourne | |
|
| |
ron
Postituste arv : 2 Registration date : 18/12/2009
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Reede 18 Dets - 15:18 | |
| nimi : Jack sparrol .
välimus : suhteliselt lühikesed tumedad juuksed , tihtipeale sassis . Helerohelised silmad ja ta on suhteliselt pikka kasvu. Ta on sopavereline .
maja:Gryffindor
iseloom:ta on väga sõbralik ja abivalmis , kuid ka lõbus . Suhtleb Harry, Roni ja Hermionega . Ron on ta iidol . Üks suurimad Draco Malfoy vihkajaid .
pere:ta vanemad on mugud . ta vanaisa on albus dumbledore | |
|
| |
Jasmine Weasley
Postituste arv : 2 Registration date : 11/01/2014
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine Püh 12 Jan - 12:33 | |
| Nimi: Christine Flapishon
Vanus: 14
Klass: Neljas
Maja: Gryffindor
Välimus: Pikad tumedad ja veidi lainelised juuksed. Ta armastab neid kanda lahtiselt, seljal. Silmad on tüdrukul meresinised. Tema nägu on ilus jooneline, ning tedretäpid puuduvad. Ta on üldiselt ilusa kehaehitusega, ning sale.
Iseloom: Christine on intelligentne ja hooliv tüdruk. Samuti on ta väga töökas ja tark, kuid vahest liiga ülbe ja kamandav, siiski soovib ta oma sõpradele ja teistele vaid parimat.
Perekond: Christine vanemad on elus, ning tema vanem vend töötab kusagil Võlukunsti Ministeeriumis. Ta on puhtavereline.
Võlukepp: Kuusk, fööniksi sabasulg, 11,2 tolli | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Rollimängu registreerimine | |
| |
|
| |
| Rollimängu registreerimine | |
|