Harry Potteri foorum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Harry Potteri foorum

Üks huvitav Harry Potteri teemaline foorum, kus räägime ka kõigest muust ja mängime rollimänge.

PealehtPortalLatest imagesOtsiRegistreeriLogi sisse

HP rollimäng

Go down 
+7
pottergirl
Enawen
Mutsu
mannu1000
Hiluska.
-Merilyn
aare94
11 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next
AutorTeade
aare94
Admin
aare94

Male
Postituste arv : 377
Registration date : 18/03/2008

HP rollimäng - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:00

"Hästi. Kas sa said muidu oma TVT hinded teada?" küsis Jack Merilynilt uudishimulikult. "Mul oli väga hea. Taimeteadus ja Maagiliste olendite eest hooldamine olid Ü, teised olid O" lõpetas Jack oma hinnete lugemise.
Tagasi üles Go down
https://harrypotterfoorum.forum.co.ee
-Merilyn

-Merilyn

Female
Postituste arv : 457
Registration date : 28/03/2008

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:01

"Jah, aga ma ei mäleta neid. Suht normaalsed olid. Noh. Trolli ei old," Merilyn naeris. "Istume äkki?"
Tagasi üles Go down
aare94
Admin
aare94

Male

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:05

"Jah, muidugi." ütles Jack ja võttis istet. Siis varsti küsis ta Merilynilt "Kuule, mis ained sa sellel aastal võtsid, kelleks sa saada tahad. Ma tahaks auroriks saada."sõnas Jack ja ohkas. Siis ta lisas veel "Ma ei taha õppida. Nii tüütu ju"
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:08

"Ma võtsin Mustade jõudude vastase kaitse, Muundamise, Lendamise, Maagilised olendid, Taimeteadus jaa.. Midagi oli raudselt veel. Astronoomia." Merilyn mõtles aineid päris kaua. "Ma tegelt ei teagi veel, kelleks saada. Miks sa siis auror tahad olla?"
Tagasi üles Go down
aare94
Admin
aare94

Male

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:11

"Ma ei oska päris täpselt öelda. Ma arvan sellepärast, et ma tahaks midagi head maailmas korda saata. Mustade võlurite püüdmine ju on see asi." lausus Jack teadja ilmel. Siis ta vaatas korra õue. Pimedus oli veel pimedamaks läinud.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:12

"Hmm. Jah." Merilyn vaatas ka aknast välja. "Kas me nüüd juba jõuame?"
Tagasi üles Go down
aare94
Admin
aare94

Male

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:15

Jack kehitas õlgu ja vaatas uuesti aknast välja. Siis äkki ta nägigi kõrgeid torne ja valgust akendes. Ta vastas Merilynile "Jah, me oleme kohe kohal. Kooli on juba näha". Rong hakkaski sõitu aeglustama ja varsti peatus Siganurme jaamas.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:16

"Niice. Ma juba ootasin seda." Merilyn hakkas ukse poole minema.
Tagasi üles Go down
aare94
Admin
aare94

Male

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:18

Jack võttis oma kohvri kaasa, sest tal oli seal tähtsaid asju ja ta sammus ka kupeeukse poole. Paljud väiksemad trügisid, sest nad tahtsid ennem välja jõuda.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:23

"Õu. Ma küll enda oma ei viitsi võtta." Merilyn jalutas rongiuksest välja.
Tagasi üles Go down
aare94
Admin
aare94

Male

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:27

Jack kehitas õlgu ja lahkus samuti rongist. Ta võttis oma võlukepi välja ja kinnitas rüüle. Varsti tulid testralitega vankrid. Jack nägi neid, kuna ta oli näinud oma vanaisa surma.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:31

Merilyn tõmbas möödaminnes Testralil näpuga üle külje ja istus tõlda.
Tagasi üles Go down
aare94
Admin
aare94

Male

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:34

Jack istus Merilyniga ühte tõlda. Pimedus oli nii rõske, et Jack otsustas midagi teha. Ta pomises Kitraela lightouin fiiure. Kõlas väike pauk ja võlukepi otsast lendas välja suur tulekera. See plahvatas õhus ja lõi kogu pimeduse minema. See oli ilutulestiku moodi, kuid palju võimsam. Jack istus rahulolevana oma kohale tagasi.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:38

"Niice. Uus loits vä? " Merilyn vaatas tõlla lage.
Tagasi üles Go down
aare94
Admin
aare94

Male

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 4 Juun - 22:43

"Jah, ma ühest raamatust leidsin, mis meil kodus oli. Ma võtsin selle ka kaasa" ütles Jack koputades oma kohvrile. See oli ta isa raamat olnud. Nüüd oli saanud selle Jack kingituseks
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeNelj 5 Juun - 13:21

"Niice. Ma küll poleks viitsinud seda õppida. Huvitav, millal süüa saab." Merilyn vaatas taas aknast välja ja silitas oma tühja kõhtu.
Tagasi üles Go down
aare94
Admin
aare94

Male

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeNelj 5 Juun - 22:57

"Ma arvan, et varsti" ütles Jack vaadates ootusrikkalt koolimaja poole, sest ka tal oli kõht tühi. Siis ta lisas veel "Kahju, et toitu võluda ei saa"
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeReede 6 Juun - 11:00

"Seda küll. Huvitav, kuhu tõlda Carmen sai." Merilyni silmad vajusid vägisi kinni.
Tagasi üles Go down
aare94
Admin
aare94

Male

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeReede 6 Juun - 11:06

"Kes see Carmen on? Ma vist ei teagi teda" ütles Jack lihtsalt, kuid ka veidi uudishimulikult. Sigatüügas muudkui lähenes.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeReede 6 Juun - 19:41

"Üks tüdruk Griffindorist. Me istusime enne ühes kupees. Tal on kaks venda." Merilyn oli väga unine ja jutt tuli välja mõminana.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female
Postituste arv : 267
Registration date : 12/04/2008

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeReede 6 Juun - 20:41

Carmen istus samal ajal paar tõlda Merilynist ja Jackist taga pool. Ta oli jälle oma vendade juures. Seekord nad ei vaielnud, vaid naersid millegi üle. "Huvitav, millisesse tõlda Merilyn sai" mõtles ta. "Ta lahkus nii kiiresti..." Temagi silmad hakkasid kinni vajuma, aga vendade kisa kõrval ei saanud ta ka parima tahtmise juures magada. "Ah, olge vait"kähvas ta. Sel hetkel jõudsid nad aga pärale.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeReede 6 Juun - 21:23

"Lõpuuuks!" Merilyn ajas end püsti.
Tagasi üles Go down
aare94
Admin
aare94

Male

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeReede 6 Juun - 22:41

"Jah" ütles Jack ja astus tõllast välja. Ta silitas korra testralit, kes oli nende tõlda vedanud ja läks edasi. Ta astus uksest sisse.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeLaup 7 Juun - 10:53

Carmen ajas end samuti püsti. Ta oli väga väsinud. Siis tuli talle aga meelde, et enne söömist ja enne magama minekut peab toimuma veel sõõlamine. "Issand, sellega läheb ka veel sada aastat aega" mõtles ta ning suundus ukse poole.
Tagasi üles Go down
Mutsu

Mutsu

Female
Postituste arv : 206
Registration date : 29/03/2008

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimePüh 8 Juun - 13:12

Kelly astus tõllast välja. Ta lootis leida endale uusi sõpru, kuna tema parim sõber pidi teise kooli minema. Ta sammus edasi minnes teiste õpilastega kaasa.
Tagasi üles Go down
http://www.hpfoorum.forumotion.com
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeEsm 9 Juun - 12:05

"Argh. Sõõlamine on kaa ju! Kas seda üle ei saa lasta vä?" küsis Merilyn Jack'ilt.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeLaup 14 Juun - 22:36

Carmen oli uksest sisse astunud ning vaatas ringi. Ta lootis näha mõnda sõpra/sõbrannat, aga talle ei hakanud keegi silma. Õpilased trügisid ja Carmen astus ka pikkamisi edasi. Ta lootis lihtsalt, et esimene klass saab kiiresti üle järve ning et neid on sel aastal võimalikult vähe. Tüdruk tahtis praegu üle kõige maailmas sõõlamise ära jätta ning söögiga võimalikult kiiresti ühele poole saada. Ta oli väsinud ja haigutas.
Tagasi üles Go down
Enawen

Enawen

Female
Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimePüh 15 Juun - 10:51

(Ma ei saa eriti aru, te olete koolis, ja esimesed jõuavad sõõlamiseks kohale?)

Viimati muutis seda Enawen (Püh 22 Juun - 8:20). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
pottergirl

pottergirl

Female
Postituste arv : 13
Registration date : 16/06/2008

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeTeis 17 Juun - 20:48

kustutatud

Viimati muutis seda pottergirl (Esm 7 Juul - 18:40). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
http://5432.allgoo.net/index.htm
aare94
Admin
aare94

Male

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeTeis 17 Juun - 22:50

Jack kehitas õlgu. Direktor rääkis ja Jack kuulas teda erilise huvita. Lõpuks, kui direktor ütles, et algab sõõlamine tulidki uksest välja esimese klassi õpilased. Nende näod olid väga hirmunud ja ärevil. Jack meenutas ka enda esimest koolipäeva.
Tagasi üles Go down
Enawen

Enawen

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeKolm 18 Juun - 8:43

(Kui te midagi kirjutate, siis arvestate eelmistega ka ju! Ma olen siin ukse ees püsti, ja teie teleportisite end laua taha. Noh okei, nüüd hakkab direktor rääkima, ja mina olen keset saali, ja esimesed klassid tormavad minu peale, ja litsuvad mu laiaks. Jehuuu... Nii suva, ma olen siis maas pikkali, ja ei kirjuta midagi. )
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimeReede 20 Juun - 20:07

(Ole siis maas pikali, kui tahad. (: Olen õel, mis seal ikka.)
Tagasi üles Go down
Enawen

Enawen

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimePüh 22 Juun - 8:20

(Ei, aga ausalt, ma kustutan oma postituse, ja oma tegelase, ma ei taha seda mängida kui keegi ei loe. )
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimePüh 22 Juun - 16:27

Ma ei viitsi sulge kasutada. Kui ausalt öelda, siis ega siin eriti põnev ei ole jah. Selles suhtes, et ma ei saa meie tegevusest eriti aru. Nagu lampi? ütleme, et sõõlamine on läbi. Siis lähme kõik oma puhketubadesse? Ütleme, et oleme nüüd kõik seal. Mina tahan suurde saali minna, mis ma siis teen? Tahan rääkida enda majast kellegagi juttu aga samal ajal tahab keegi teine ka juttu rääkida kellegiga teisest majas, siis paneme läbisegi? Ma ei saa pointi. Seletage mulle ja ma ei lase end blokki siin. (:
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitimePüh 22 Juun - 23:24

(Ongi noh, mina ei saa ka meie tegevuseut aru. Nüüd kobime magama ja järdmisel päeval tundidesse w? Ja kuidas me siis üksteisega räägime?)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 2 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

HP rollimäng
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 19Mine lehele : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next
 Similar topics
-