| HP rollimäng | |
|
+7pottergirl Enawen Mutsu mannu1000 Hiluska. -Merilyn aare94 11 posters |
|
Autor | Teade |
---|
aare94 Admin
Postituste arv : 377 Age : 30 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 18/03/2008
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:00 | |
| "Hästi. Kas sa said muidu oma TVT hinded teada?" küsis Jack Merilynilt uudishimulikult. "Mul oli väga hea. Taimeteadus ja Maagiliste olendite eest hooldamine olid Ü, teised olid O" lõpetas Jack oma hinnete lugemise. | |
|
| |
-Merilyn
Postituste arv : 457 Age : 32 Asukoht : Kusagil seal, kus sind ei ole. Registration date : 28/03/2008
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:01 | |
| "Jah, aga ma ei mäleta neid. Suht normaalsed olid. Noh. Trolli ei old," Merilyn naeris. "Istume äkki?" | |
|
| |
aare94 Admin
Postituste arv : 377 Age : 30 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 18/03/2008
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:05 | |
| "Jah, muidugi." ütles Jack ja võttis istet. Siis varsti küsis ta Merilynilt "Kuule, mis ained sa sellel aastal võtsid, kelleks sa saada tahad. Ma tahaks auroriks saada."sõnas Jack ja ohkas. Siis ta lisas veel "Ma ei taha õppida. Nii tüütu ju" | |
|
| |
-Merilyn
Postituste arv : 457 Age : 32 Asukoht : Kusagil seal, kus sind ei ole. Registration date : 28/03/2008
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:08 | |
| "Ma võtsin Mustade jõudude vastase kaitse, Muundamise, Lendamise, Maagilised olendid, Taimeteadus jaa.. Midagi oli raudselt veel. Astronoomia." Merilyn mõtles aineid päris kaua. "Ma tegelt ei teagi veel, kelleks saada. Miks sa siis auror tahad olla?" | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:11 | |
| "Ma ei oska päris täpselt öelda. Ma arvan sellepärast, et ma tahaks midagi head maailmas korda saata. Mustade võlurite püüdmine ju on see asi." lausus Jack teadja ilmel. Siis ta vaatas korra õue. Pimedus oli veel pimedamaks läinud. | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:12 | |
| "Hmm. Jah." Merilyn vaatas ka aknast välja. "Kas me nüüd juba jõuame?" | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:15 | |
| Jack kehitas õlgu ja vaatas uuesti aknast välja. Siis äkki ta nägigi kõrgeid torne ja valgust akendes. Ta vastas Merilynile "Jah, me oleme kohe kohal. Kooli on juba näha". Rong hakkaski sõitu aeglustama ja varsti peatus Siganurme jaamas. | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:16 | |
| "Niice. Ma juba ootasin seda." Merilyn hakkas ukse poole minema. | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:18 | |
| Jack võttis oma kohvri kaasa, sest tal oli seal tähtsaid asju ja ta sammus ka kupeeukse poole. Paljud väiksemad trügisid, sest nad tahtsid ennem välja jõuda. | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:23 | |
| "Õu. Ma küll enda oma ei viitsi võtta." Merilyn jalutas rongiuksest välja. | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:27 | |
| Jack kehitas õlgu ja lahkus samuti rongist. Ta võttis oma võlukepi välja ja kinnitas rüüle. Varsti tulid testralitega vankrid. Jack nägi neid, kuna ta oli näinud oma vanaisa surma. | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:31 | |
| Merilyn tõmbas möödaminnes Testralil näpuga üle külje ja istus tõlda. | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:34 | |
| Jack istus Merilyniga ühte tõlda. Pimedus oli nii rõske, et Jack otsustas midagi teha. Ta pomises Kitraela lightouin fiiure. Kõlas väike pauk ja võlukepi otsast lendas välja suur tulekera. See plahvatas õhus ja lõi kogu pimeduse minema. See oli ilutulestiku moodi, kuid palju võimsam. Jack istus rahulolevana oma kohale tagasi. | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:38 | |
| "Niice. Uus loits vä? " Merilyn vaatas tõlla lage. | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 4 Juun - 22:43 | |
| "Jah, ma ühest raamatust leidsin, mis meil kodus oli. Ma võtsin selle ka kaasa" ütles Jack koputades oma kohvrile. See oli ta isa raamat olnud. Nüüd oli saanud selle Jack kingituseks | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Nelj 5 Juun - 13:21 | |
| "Niice. Ma küll poleks viitsinud seda õppida. Huvitav, millal süüa saab." Merilyn vaatas taas aknast välja ja silitas oma tühja kõhtu. | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Nelj 5 Juun - 22:57 | |
| "Ma arvan, et varsti" ütles Jack vaadates ootusrikkalt koolimaja poole, sest ka tal oli kõht tühi. Siis ta lisas veel "Kahju, et toitu võluda ei saa" | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Reede 6 Juun - 11:00 | |
| "Seda küll. Huvitav, kuhu tõlda Carmen sai." Merilyni silmad vajusid vägisi kinni. | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Reede 6 Juun - 11:06 | |
| "Kes see Carmen on? Ma vist ei teagi teda" ütles Jack lihtsalt, kuid ka veidi uudishimulikult. Sigatüügas muudkui lähenes. | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Reede 6 Juun - 19:41 | |
| "Üks tüdruk Griffindorist. Me istusime enne ühes kupees. Tal on kaks venda." Merilyn oli väga unine ja jutt tuli välja mõminana. | |
|
| |
mannu1000
Postituste arv : 267 Age : 28 Asukoht : Tartu (: Registration date : 12/04/2008
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Reede 6 Juun - 20:41 | |
| Carmen istus samal ajal paar tõlda Merilynist ja Jackist taga pool. Ta oli jälle oma vendade juures. Seekord nad ei vaielnud, vaid naersid millegi üle. "Huvitav, millisesse tõlda Merilyn sai" mõtles ta. "Ta lahkus nii kiiresti..." Temagi silmad hakkasid kinni vajuma, aga vendade kisa kõrval ei saanud ta ka parima tahtmise juures magada. "Ah, olge vait"kähvas ta. Sel hetkel jõudsid nad aga pärale. | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Reede 6 Juun - 21:23 | |
| "Lõpuuuks!" Merilyn ajas end püsti. | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Reede 6 Juun - 22:41 | |
| "Jah" ütles Jack ja astus tõllast välja. Ta silitas korra testralit, kes oli nende tõlda vedanud ja läks edasi. Ta astus uksest sisse. | |
|
| |
mannu1000
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Laup 7 Juun - 10:53 | |
| Carmen ajas end samuti püsti. Ta oli väga väsinud. Siis tuli talle aga meelde, et enne söömist ja enne magama minekut peab toimuma veel sõõlamine. "Issand, sellega läheb ka veel sada aastat aega" mõtles ta ning suundus ukse poole. | |
|
| |
Mutsu
Postituste arv : 206 Age : 28 Asukoht : Toilet Registration date : 29/03/2008
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Püh 8 Juun - 13:12 | |
| Kelly astus tõllast välja. Ta lootis leida endale uusi sõpru, kuna tema parim sõber pidi teise kooli minema. Ta sammus edasi minnes teiste õpilastega kaasa. | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Esm 9 Juun - 12:05 | |
| "Argh. Sõõlamine on kaa ju! Kas seda üle ei saa lasta vä?" küsis Merilyn Jack'ilt. | |
|
| |
mannu1000
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Laup 14 Juun - 22:36 | |
| Carmen oli uksest sisse astunud ning vaatas ringi. Ta lootis näha mõnda sõpra/sõbrannat, aga talle ei hakanud keegi silma. Õpilased trügisid ja Carmen astus ka pikkamisi edasi. Ta lootis lihtsalt, et esimene klass saab kiiresti üle järve ning et neid on sel aastal võimalikult vähe. Tüdruk tahtis praegu üle kõige maailmas sõõlamise ära jätta ning söögiga võimalikult kiiresti ühele poole saada. Ta oli väsinud ja haigutas. | |
|
| |
Enawen
Postituste arv : 253 Age : 28 Asukoht : Voodis Registration date : 28/03/2008
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Püh 15 Juun - 10:51 | |
| (Ma ei saa eriti aru, te olete koolis, ja esimesed jõuavad sõõlamiseks kohale?)
Viimati muutis seda Enawen (Püh 22 Juun - 8:20). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
pottergirl
Postituste arv : 13 Age : 28 Asukoht : Põlva Registration date : 16/06/2008
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Teis 17 Juun - 20:48 | |
|
Viimati muutis seda pottergirl (Esm 7 Juul - 18:40). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
aare94 Admin
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Teis 17 Juun - 22:50 | |
| Jack kehitas õlgu. Direktor rääkis ja Jack kuulas teda erilise huvita. Lõpuks, kui direktor ütles, et algab sõõlamine tulidki uksest välja esimese klassi õpilased. Nende näod olid väga hirmunud ja ärevil. Jack meenutas ka enda esimest koolipäeva. | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Kolm 18 Juun - 8:43 | |
| (Kui te midagi kirjutate, siis arvestate eelmistega ka ju! Ma olen siin ukse ees püsti, ja teie teleportisite end laua taha. Noh okei, nüüd hakkab direktor rääkima, ja mina olen keset saali, ja esimesed klassid tormavad minu peale, ja litsuvad mu laiaks. Jehuuu... Nii suva, ma olen siis maas pikkali, ja ei kirjuta midagi. ) | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Reede 20 Juun - 20:07 | |
| (Ole siis maas pikali, kui tahad. (: Olen õel, mis seal ikka.) | |
|
| |
Enawen
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Püh 22 Juun - 8:20 | |
| (Ei, aga ausalt, ma kustutan oma postituse, ja oma tegelase, ma ei taha seda mängida kui keegi ei loe. ) | |
|
| |
-Merilyn
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Püh 22 Juun - 16:27 | |
| Ma ei viitsi sulge kasutada. Kui ausalt öelda, siis ega siin eriti põnev ei ole jah. Selles suhtes, et ma ei saa meie tegevusest eriti aru. Nagu lampi? ütleme, et sõõlamine on läbi. Siis lähme kõik oma puhketubadesse? Ütleme, et oleme nüüd kõik seal. Mina tahan suurde saali minna, mis ma siis teen? Tahan rääkida enda majast kellegagi juttu aga samal ajal tahab keegi teine ka juttu rääkida kellegiga teisest majas, siis paneme läbisegi? Ma ei saa pointi. Seletage mulle ja ma ei lase end blokki siin. (: | |
|
| |
mannu1000
| Pealkiri: Re: HP rollimäng Püh 22 Juun - 23:24 | |
| (Ongi noh, mina ei saa ka meie tegevuseut aru. Nüüd kobime magama ja järdmisel päeval tundidesse w? Ja kuidas me siis üksteisega räägime?) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: HP rollimäng | |
| |
|
| |
| HP rollimäng | |
|