Harry Potteri foorum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Harry Potteri foorum

Üks huvitav Harry Potteri teemaline foorum, kus räägime ka kõigest muust ja mängime rollimänge.

PealehtPortalLatest imagesOtsiRegistreeriLogi sisse

HP rollimäng

Go down 
+7
pottergirl
Enawen
Mutsu
mannu1000
Hiluska.
-Merilyn
aare94
11 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Next
AutorTeade
-Merilyn

-Merilyn

Female
Postituste arv : 457
Registration date : 28/03/2008

HP rollimäng - Page 10 Empty
PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 15:43

"Ma ei kutsunud küll kedagi." ütles Merilyn mõtlikult. "Kes tahab, tuleb ise. Sa võid kutsuda teisi, kui tahad." Merilyn kutsus enda juurde kaus M&M'sidega ja hakkas neid mikule söötma.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female
Postituste arv : 267
Registration date : 12/04/2008

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 15:45

"Ma ei tea" vastas Carmen mõtlikult. "Praegu vist magavad kõik veel. Ikkagi laupäev ju" lisas ta õnnelikult.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 15:46

"Jaa. Seda küll. Me oleme umbes viiest üleval." ütles Mikk ja söötis Merilynile komme vastu. "Vaata nüüd meid. Me oleme ühed M&M'sid ise." "Totu! Alles nüüd said sellel pihta vä?" Merilyn naeris.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 15:49

Carmen naeris ka. "Viiest saadik? Ma ärkasin umbes poole seitsme paiku."
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 15:56

"Me olime õues ju. Me jäime kai peale magama peale päikeseloojangut." ütles Merilyn vahepeal. "Kui külmaks läks tõusime üles." lisas Mikk.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:00

"Okei" ütles Carmen. Ta võttis istet ning jõi natuke mahla.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:01

"Naljakas." ütles Merilyn peale väikest vaikust.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:03

"Mis asi?" küsis Carmen.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:03

"Me oleme ainult nädala koolis käinud." ütles Merilyn ja jõi veidi 7upi.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:05

"Jah" ütles Carmen. "Mulle tundus see aeg palju pikemana."
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:06

"Mulle ka." ütles Merilyn mõtlikult. "Persse temaga. Mis kell on?" "Pool kaks." vastas Mikk. "Juba?" imestas Merilyn. "Mhmh." "Siis peab rahvast kutsuma."
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:08

"Jahh" ütles Carmen ja tõusis püsti. Ta vaatas aknast välja. Õues oli täiesti valge ja päike paistis.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:09

"Kes kutsuma läheb?" küsis Merilyn end püsti ajades.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:10

"Ma ei tea, mina võin minna" ütles Carmen. "Aga ma arvan, et te tahate siia rohkem oma klassikaaslasi ja ma ei tunne neid."
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:12

"Ma arvan, et me läheme kõik kedagi kutsuma." ütles Merilyn püsti tõustes ja Mikku püsti vedades. "Kõik kes ette jäävad, võivad tulla." ütles Merilyn enne, kui ta uksest välja astus ja Ravenclaw puhketuppa minema hakkas.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:18

Carmen kõndis Gryffindori puhketoa poole. Ta kohtas tee peal ainult kahte inimest, kuid nad olid nõus tulema. Kui ta puhketuppa sisse astus, nägi ta Anetet. "Mis toimub?" küsis ta. "Meil on 1 pidu. Merilyn ja Mikk korraldasid. Sa võid ka inimesi kutsuda." "Väga hea" ütles Anete rõõmsalt ja keeras ennast ümber. "Ma lähen kutsun ka kedagi siis."
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 16:23

Merilyn ja Mikk jalutasid koos Ravenclaw puhketoa poole. Puhketoas olid vaid mõned unised esimese aasta omad. "Magamistoad." ütlesid Merilyn ja Mikk koos ning suundusid kumbki oma magamistubadesse. Kui Merilyn enda omasse jõudis, olid enamus tüdrukuid juba krohvitud ja kleidid selga pannud. "Kus minek?" küsis Merilyn igaks juhuks. "Sa ei teagi vä? Ühes klassitoas on pidu." ütles mingi beib ja jalutas uksest välja. "Tean. Ma korraldasin selle." ütles Merilyn ja läks teistesse magamistubadesse vaatama. Enamus teadsid juba ja olid juba poolel teel peole.
Mikk suundus kohe poiste magamistuppa ja ajas poisse voodist välja. "Kuumad piffid tulevad ka." ütles ta Chrisile ja viimane oli kohe üleval. Päris palju poisse tuli arvestades Miku just mitte kõige paremat veenmis oskust. All puhketoas jälle kokkusaades, jalutasid Merilyn ja Mikk ka Hufflepuffi puhketoa ukse taha ja kutsusid ka sealt mõned tüübid. Siis läksid nad tagasi klassituppa ja leidsid eest toa, milles oli juba vähemalt 50 inimest.
Tagasi üles Go down
Daenerys

Female
Postituste arv : 122
Registration date : 23/07/2008

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 19:52

Dany ärkas kuskil 10-ne aeg üles. Ta ronis alla puhketuppa, kus Brendon teda juba ootas. "Hommik, musi." ütles ta ja kallistas kõvasti. "Täna on pidu. Musa juba käib." "Tean jah, selle peale ma üles ärkasingi."nad liikusid Suurde Saali, et nüüdseks juba lõunat süüa. "Läheme ka peole?" küsis Dany kui oli söömise lõpetanud. "Ei saa juu.. " "Ahjaa... " sõnas Dany kurvalt. "Kaua sul umbes seal läheb?" "No, lendluudpall lõppeb kuskil 4-aeg, 5-st pean õpsi juures olema, kuskil 9-aeg peaks vaba olema." Dany pani peaga vastu lauda." Kurat, mul läks see trenn meelest ära. Otsigu kellegi teise seda Kitut taga otsima !" Brennu tegi talle musi ja sasis ta juukseid. "Mine sa lõbutsema, küll ma pärast järgi tulen." "Mm.. Okei.." Nad tõusid, et tagasi puhketuppa minna. "Kuule, aga trennini on veel aega, et kas läheme vaatame peo üle või tuled muga kaasa. Sõidame paar ringi kuni trenn hakkab?" Dany jooksis magamistuppa, võttis sealt oma luua. "Paistab, et siis sõitma." sõnas Brennu rõõmsalt. Nad jalutasid staadionile, tehes mõnikord tühjades klassides külastust, et mitte õpetajatele koridoris vahele jääda. Mõned ringid sõitnud, hakkasid nad õhus kulli mängima. Brennul oli raskusi Dany kätte saamisega, kuid lõpuks sai ta luua otsast kinni ja ütles:" Maandu!" Tagasi maapinnal, võttis ta Danyl ümbert kinni, suudles. "Kus sa nii hästi lendama õppisid? Miks sa kunagi proovidesse pole tulnud? Sa võiks ka võistkonnas olla." "Paar aastat tagasi sai pikemalt luuaga sõidetud jah, kuid lendluudpall pole minu ala." "Sa oleks päris hea, kui trenni korralikult teha." "Võib-olla järgmine aasta. " pakkus Dany ja vaatas lossi poole. "Keegi tuleb." "Mhmh..." "Kes need olla võiks`?" "Arvatavasti teised tulid ka varem kohale." Brennul oli õigus. Ta läks teistega riietusruumi, et strateegiatest arutada ning Dany kobis pingile. Trenn venis üsna pikale ning värske õhk väsitas ta õrnalt ära. Kui Brennu Danyt otsima tuli, leidis ta pingil magamas. Ta naeris ning äratas ta musiga üles. "Vot, mu väike parmuke. Magad pohmakat välja?" Dany ajas end ringutades püsti ja andis Brendonile vastu õlga pisikese obaduse. "Loll." pomises ta uniselt. "Mis kell on?" "Natuke enne nelja. Lõpetasime varakult ära. " Lossi jõudes, läks Brennu ruunide klassi suunas ja Dany loivas kurvalt puhketuppa, kus ta hakkas Teddyle vastust kirjutama.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeKolm 27 Aug - 22:18

Carmen ja Anete said Suures Saalis kokku. "Palju inimesi sa said?" küsis Carmen. "No mõned." vastas Anete ja hakkas sõrmede kugema. "Kevin, Charlie, Timo, Alice, Nele, Liisu.." Ta luges ette vähemalt 30 nime. "Vao" ütles Carmen ja naeris. "Inimestest puudus ei tule." Nad astusid klassi. Seal oli juba päris palju rahvast. "Lähme, otsime mõne tuttava" pakkus Carmen. "Näe, Kevin tuleb" ütles Anete. "Ma lähen siis endale juua tooma." ütles Carmen kiiresti. Ta kadus enne, kui Anete talle "ei" jõudis öelda ning kõndis laua juurde. Seal vahtis mitu poissi teda suure huviga.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeNelj 28 Aug - 11:49

Merilyn ja Mikk kõndisid laua juurde, kus Carmen juua võttis ja poisid teda t¹ekkisid. M&M võtsid mõlemad natuke juua ja läksid siis tantsima. Mojito lugu ei saanud maha magada. Enne laua juurest lahkumist vaatas Merilyn poistele otsa ja ütles. "Ta on vaba." osutades Carmenile. Siis aga jooksis, sest ei tahtnud laulu täiesti maha magada.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeNelj 28 Aug - 13:08

Carmen naeratas Merilynile. Ta passis istus natuke aega ja siis kutsuski üks poiss Carmeni tantsima. Carmen nõustus. Kui ta Anetest möödus, tõstis ta Anetele pöidla ja pomises Kevinile "Ta on vaba." Seejärel läksid nad poisiga tantsupõrandale, kus Mojito lugu käis veel. Nad tantsisid natuke ja siis ütles poiss. "Muide, mu nimi on Martin." "Carmen" tutvustas Carmen ennast. "Muide, ma olen näinud sind koridoris." "Jah, ma käin Rawenclavis " vastas poiss. Nad tantsisid veel natuke ja Carmen nägi, kuidas Kevin Anete tantsima kutsus. Ta naeratas. Natukese aja pärast läksid nad koos Martiniga laua juurde ning sõid M&M-e. Siis lobisesid nad niisama ja läksid tagasi tantsima.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeNelj 28 Aug - 13:21

Järgmine laul oli Flo Rida ja T-Pain - Low. Merilyn tantsis täiega ja laulun lõppedes läks laua juurde. Mikk tuli järgi. "Kuhu sa kadusid?" küsis ta. "Ma tahan juua." ütles Merilyn ja avas uue purgi 7upi. "Oleks võinud öelda." "Oleks on paha poiss." vastas Merilyn ja tegi poisile musi. "M&M'e tahad?" "Miks ma su ära peaks sööma?" "Niisama." Merilyn vaatas komme. "Pähkli omad on paremad, eks." "On küll, jah." "Milline sa olla tahad? Ma olen paks kollane." "Ma olen sinine." Merilyn naeris ja sõi ühe sinise M&Mi. "Kus su venna on?" "Milline?" "Kammoon. Sul on ainult üks vend." "Ma pole selles eriti kindel." "Ma olen. Peale pidu räägime taga. Praegu aga..." ütles Merilyn ja vaatas ringi. "Paneme aeglase ilaloo peale." Ta läks raadio juurde ja pani aeglase armastuslaulu mängima. Siis jalutas Miku juurde ja pani käed poisi kaela. Enamus teisi paare tegid sama moodi, kuid mõned olid siiski häbelikud. Mikk võttis Meirlynilt piha ümbert kinni ja nad hakkasid vaikselt tantsima.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeNelj 28 Aug - 19:05

Kui armastuslugu algas, tahtis Carmen Martini käest lahti lasta. Kuigi poiss talle meeldis, ei tundnud Martinit veel nii hästi. Martin aga ei lasknud. Ta vaatas Carmenile silma sisse ja võttis Carmeni piha ümbert kinni. "Palun jää" palus ta. "Sa meeldid mulle." Carmen vaatas eemal seisvat Anetet, kes noogutas vaikselt. "Sina meeldid mulle ka" vastas Carmen, "aga-" "Mida?" küsis Martin. "Ma ei tunne sind veel" "Küll sa tundma õpid" vastas Martin ning vedas ta tagasi tantsupõrandale. Carmen pani tahtmatult käed ümber poisi kaela. "Ma olen sind juba ammu tahtnud välja kutsuda" ütles Martin. "Aga pole seni julgenud." Ta vaikis hetke. "Kas sa tahaksid hakata mu tüdrukuks?" Carmen vaatas Martinile otsa. "Jah" vastas ta siis väga vaikselt. Lugu lõppes ja Martin suudles Carmenit. Silmanurgast nägi Carmen, kuidas Kevin teda nähes klassist välja jooksis ning kuidas Anete õnnetult istuma jäi.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeNelj 28 Aug - 19:07

Laulu lõppedes, märkas ka Mikk Carmenit ja kõndis kohe Martini juurde. "Arvesta sellega, mees, et Carmenil on kaks venda." Merilyn jooksis Mikule järgi ja võttis talt käest kinni, et poiss midagi rumalat teha ei saaks. "Kõik kombes?" küsis ta veidi äreva häälega.
Tagasi üles Go down
mannu1000

mannu1000

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeNelj 28 Aug - 21:10

"Jah" vastas Carmen ning põrnitses vihaselt Mikku. Mikk kehitas õlgu ja vahtis maha. Tekkis piinlik paus, siis ütles Carmen. "Näe Merilyn, seal on McGonagall." McGonagall trügis läbi rahva nende juurde. "Kell on palju" ütles ta. "Direktor palub öelda, tunni aja pärast peavad olema kõik oma puhketoas ja see klass tuleb hommikuks korda saada." Ta vaatas neile hetkeks otsa ning kõndis siis uksest välja. Carmen vahtis vihaselt viimast korda Mikule otsa. "No natuke jõuab veel pidutseda. Ma jään sulle pärast appi koristama" ütles ta Merilynile ning nad kõndisid koos Martiniga tagasi tantsima. Umbes poole tunni pärast, kui rahvas minema hakkas, jättis Carmen Martiniga hüvasti ja otsis Merilyni uuesti üles.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeReede 29 Aug - 11:57

Merilyn üritas veel Mikuga normaalselt läbi saada, aga too vahtis koguaeg Carmenit ja Martinit. "Saa üle neist! Carmen saab hakkama." "Sa ei tunne teda." "Ja siis? Tüdrukud on lihtsat palju tugevamad, kas tead." sellega nende vestlus lõppes. Kui tuba oli enam-vähem tühi, vaatas Merilyn klassis ringi. Carmen jõudis temani. "Tead, siin polegi kõige suurem kaos. Ma saan sellega üksi ka hakkama, kui sa tahad magama minna." ütles Merilyn talle ja võttis välja oma võlukepi.
Tagasi üles Go down
Daenerys

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeReede 29 Aug - 12:30

Kell oli 10-ne aeg, kui Brennu vihaselt puhketuppa tammus. Rahvas oli siis ikka veel peol. "Noh, mis tegema pidid?" "Kirjutama." ütles ta oma kätt hõõrudes. "Näita siia." ja Dany hakkas Brendoni kätt mudima. "Ja mis sa ise siis siin terve selle aja tegid?" "Magasin sutsu." "Peole ka läheme?" "Mmm.. Ma ei tea, arvatavasti hakkab see kohe-kohe lõppema." Paari minuti pärast hakkaski rahvas puhketuppa voolama, kõikidel rõõmsad näod peas. "Paistab, et pidu oli lõbus." sõnas Brennu teisi vaadates. "Paistab nii jah. Kus Merka ja Mikk on?" Ta märkas Brennut tõsisemaks minemas. "Te peate rääkima !" "Olgu, olgu. Ma ju lubasin, et räägin." Ta hoidus Danyle otsa vaatamast. Ülejäänud Ravenclaw´lased olid peost väsinud ja kerisid magama. Dany toetas oma pea Brendoni õlale ja jõllitas kaminas leeke.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeReede 29 Aug - 12:34

Merilyn koristas puhketoas kõik purgid kokku ja võttis kaunistused maha. "Mis sa arvad, mis me toiduga teeme?" küsis ta Carmenilt.
Mikk aga läks minema. Merilyn saatis ta meelega jalust ära. Poiss suundus puhketuppa. Et suuremat sagimist vältida, läks ta teistest veidi hiljem. Kui teised olid sees ja arvatavasti juba magasid, astus Mikk puhketuppa. Seal olid ainult Daenerys ja Brendon. "Õhtust." ütles Mikk ja läks pesuruumi poole.
Tagasi üles Go down
Daenerys

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeReede 29 Aug - 13:01

"Tsau, oli hea pidu?" küsis Dany Miku käest, kuid ta ei vastand ja läks pesuruumi. "Kobi nüüd rääkima !" sisistas Dany ja tõukas Brennut. "Juba lähen!" vastas ta võltsi naeratusega. Kui ta oli pesuruumi Mikule järgi läind, ohkas Dany ja jalutas paari tiiru mööda puhketuba.
Pesuruumis võttis Brennu riided seljast ja ronis du¹i kabiini, mis oli Miku kõrval.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeReede 29 Aug - 13:05

Mikk pani vee jooksma ja ligunes veidi. Ennast korralikult pesnud, ligunes Mikk veidi veel ja kobis siis välja, rätik ümber puusade. Poiss hakkas habet ajama.
Tagasi üles Go down
Daenerys

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeReede 29 Aug - 13:07

"Hei, kuule.." alustas Brennu," Kas sa oled ikka mu peale vihane? Ma ei taha, et me niimoodi tülis oleksime." Ta loputas enda ära, pani rätiku lohakalt ümber ja läks Miku kürvale habet ajama.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeReede 29 Aug - 13:13

"Ma ei ole vihane." ütles Mikk ja loputas näo vahust puhtaks. "Kergelt solvunud. Aga mitte vihane." Poiss otsis kuskilt kapist aftershave'i.
Merilyn oli ikka veel Carmeniga klassi toas. Mõlemad tüdrukud koristasid. Kui kõik oli koristatud ja ainult diivan oli veel klassis, tuli siss Martin. "Vot kui tore, et sa siin oled." ütles Merilyn Martinile. "Sa saad meil aidata seda diivanit liigutada. Sinna seina äärde." Martin vaatas Merilynile kahtlase pilguga otsa ja lennutas diivani seina äärde. "Ma siis lähen." ütles Merilyn kähku ja jooksis uksest välja. Siis tuli korraks tagasi ja naeratas Carmenile. "Olge ettevaatlikud." Siis jooksis tüdruk puhketuppa. Puhketoas oli ainult Dany. "T¹au, kullake! Ma pole sin nii ammu näinud!" hüüdis ta Daeneryst kallistades.
Tagasi üles Go down
Daenerys

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeReede 29 Aug - 13:17

"Autch !" Brennu lõikas endal pisut sisse. "Aga kuule, lepib ära? " küsis ta, kui oli habeme ära ajanud. Ta pani käed puusa ja vaatas Mikule küsivalt otsa.
"Hey !" hüüdis Dany ja kallistas Merkat vastu. "Pole jah ammu näind ! Muide, kui Mikut otsid siis ta on Brennuga pesus." siis lisas ta tasakesti:" Brennu üritab Mikuga ära leppida, sest ma käskisin." Dany toetas vastu tugitooli seljatuge ja vaatas uuesti tuld.
Tagasi üles Go down
-Merilyn

-Merilyn

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeReede 29 Aug - 13:21

Mikk leidis äftersheivi. "No lepime." ütles ta siis ja pani pudeli kraanikausi kõrvale. Mikk sirutas käe ette.
Merilyn vaatas poiste pesuruumi poole. "Sa tahad, et nad surma saaks? Ma ei laseks neid veel kokku." Merilyn oli silmnähtavalt ärevuses. Iga paari sekundi tagant vaatas ta pesuruumi ukse poole. "Miks teid peol polnud?" küsis Merilyn veidi aja pärast.
Tagasi üles Go down
Daenerys

Female

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitimeReede 29 Aug - 13:26

"Lepime." sõnas Brennu naerdes ja surus ta kätt. Ta kohendas veidi oma rätikut ja küsis siis Miku käest:" Kuidas siis pidu oli? Või olid sa Merkaga liiga tegevuses, et ümberringset tähele panna?" lisas ta muigega.
Dany üritas Merkat rahustada:" Brennu ei tee enam midagi lollisti. Ma lugesin talle sõnad peale. Küll nendega kõik korras on." kuid samas vaatas temagi ärevalt pesuruumi poole. "Meid pold peol, sest Brennul oli trenn ja ta pidi ruunide õpsi juurde karistust tegema. Ta üritas mind jälle tunni ajal kabistada. " Dany punastas ja läks Merka juurde. "Kas teil on Mikuga kõik korras jah?"
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: HP rollimäng   HP rollimäng - Page 10 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

HP rollimäng
Tagasi üles 
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 19Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Next
 Similar topics
-